Misteriosul terminal First Else, un nou rival pentru iPhone?

1.377 ori
<b>Misteriosul terminal First Else, un nou rival pentru iPhone?</b>Aparent va exista un nou jucator pe piata telefoniei mobile, acum ca pana si marii producatori ca Nokia se "impiedica" de criza si raporteaza pierderi trimestriale. Aflam ca un nou handset numit "First Else", care ruleaza un sistem de operare bazat pe...

Aparent va exista un nou jucator pe piata telefoniei mobile, acum ca pana si marii producatori ca Nokia se "impiedica" de criza si raporteaza pierderi trimestriale. Aflam ca un nou handset numit "First Else", care ruleaza un sistem de operare bazat pe Linux a fost produs de compania israeliana Emblaze Mobile, in colaborare cu japonezii de la Access.

Terminalul ruleaza OS-ul Else Intuition, bazat pe Linux si se pare ca gadgetul va indeplini cu usurinta rolul de camera digitala, MP3 player, GPS, oferind si o experienta user-friendly si functii de top. Atuul principal al lui First Else pare a fi usurinta de utilizare, avand in vedere ca orice functie a sa se afla "la doar un click distanta".

Aparent, acest nou handset poate provoca la duel orice camera digitala, GPS si player multimedia, desi ne indoim ca el poate depasi un Garmin, Nikon si iPod in acelasi timp. Cei de la Access si-au mai incercat norocul si in urma cu un an, prin intermediul unui terminal produs tot de Emblaze, purtand numele de Edelweiss si vrand a fi un produs care sa cucereasca piata ruseasca.

Din pacate prototipul nu a avut succes, iar daca doriti sa aflati ce se ascunde in spatele brandului Emblaze si a segmentului Emblaze Mobile, mai ales, aflati ca aceasta companie a dezvoltat primul procesor mobil video/audio si accelerator grafic pentru mobile, a lansat primul telefon cu functii video pentru Samsung si se ocupa de distribuirea handseturilor in Europa.

Sa fie acesta un nou caz Gizmondo sau modu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×