BlackBerry Bold amanat in SUA

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 997 ori

Viitorii utilizatori ai terminalului BlackBerry Bold vor fi dezamagiti sa afle ca vor mai trebui sa astepte ceva timp pana la lansarea handsetului, caci Bold tocmai a fost amanat, atat in cazul lansarii americane, cat si al celei canadiene. Va reamintim...

Viitorii utilizatori ai terminalului BlackBerry Bold vor fi dezamagiti sa afle ca vor mai trebui sa astepte ceva timp pana la lansarea handsetului, caci Bold tocmai a fost amanat, atat in cazul lansarii americane, cat si al celei canadiene.

BlackBeery Bold amanat

Va reamintim ca in SUA telefonul va sosi prin AT&T, in vreme ce in Canada el va fi pus in vanzare prin Rogers. In cazul lansarii canadiene, problema nu va fi prea mare, de vreme ce data debutului a fost mutata de pe 25 iulie pe 29, in vreme ce AT&T va lansa handsetul la jumatatea lunii august, in loc de jumatatea lunii iulie, dupa cum anuntase initial.

Asta inseamna ca terminalul va ajunge in magazinele retailerilor in Septembrie, in vreme ce si operatorul australian Telstra a anuntat ca va lansa telefonul Bold catre finalul primei luni de toamna. In "tara cangurilor", noul BlackBerry va fi disponibil gratuit pentru clientii din categoria business, probabil insotit de un abonament destul de "sanatos". Sa speram ca viitoarele lansari branduite RIM, Kickstart si Thunder nu vor mai suferi aceleasi amanari, puse pe seama bugurilor de soft de ultim moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×