Fa-ti sincronizarea iPhone-ului mai rapida cu un singur click

1.375 ori
<b>Fa-ti sincronizarea iPhone-ului mai rapida cu un singur click</b>Daca sunteti printre putinii care au avut norocul sa puna mana pe un iPhone 3G ati observat probabil ca procesul de backup pentru acest handset dureaza mult mai mult decat in cazul primului terminal produs de Apple. Iata cum puteti scapa de o parte mai...

Daca sunteti printre putinii care au avut norocul sa puna mana pe un iPhone 3G ati observat probabil ca procesul de backup pentru acest handset dureaza mult mai mult decat in cazul primului terminal produs de Apple. Iata cum puteti scapa de o parte mai neplacuta si lenta a procesului de backup:

Au existat speculatii ca backup-ul dureaza atat de mult din cauza aplicatiilor noi, care sunt mai mari si mai complexe, in ce priveste continutul, in comparatie cu cele de pe primul iPhone. Este adevarat ca si aplicatiile sunt o problema, dar motivul principal pentru acest proces lent este acel "crash report", pe care iTunes il trimite celor de la Apple la fiecare backup.

Veti scurta intreaga formalitate, pur si simplu alegand sa nu mai trimiteti vreun raport al erorilor inapoi la Apple, transformand backup-ul intr-o experienta aproape suportabila. La urma urmei stim cat de utila este aceasta functie, de la Windows XP, care avea grija mereu sa ne aminteasca ca ii putem informa pe cei de la Microsoft despre eroarea suferita. Ce a rezultat? Windows Vista, semn ca Microsoft a "invatat" din greselile sale... si le-a facut mai bune. Sa fie acesta si cazul celor de la Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×