BlackBerry Bold este analizat in premiera

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.582 ori

Mult-asteptatul telefon BlackBerry Bold se afla deja in mainile unor utilizatori norocosi, care l-au cumparat de pe eBay probabil. Printre acestia se numara si cei de la Howard Chui, care au analizat o unitate obtinuta din procesul de pre-productie....

Mult-asteptatul telefon BlackBerry Bold se afla deja in mainile unor utilizatori norocosi, care l-au cumparat de pe eBay probabil. Printre acestia se numara si cei de la Howard Chui, care au analizat o unitate obtinuta din procesul de pre-productie.

BlackBerry Bold 9000

Acestia ne prezinta o varietate de imagini cu terminalul si afirma ca plasticul folosit in cazul lui Bold da impresia de "ieftin si prost", cel putin in comparatie cu modelul 8800. Totusi, calitatea audio a acestui BlackBerry este impresionanta, in cazul apelurilor efectuate. In cazul celor primite mai este de lucru, iar semnalul este mult mai puternic in comparatie cu modelul 8800. Nu am vazut inca o recenzie totala a acestui terminal, dar macar apetitul fanilor BlackBerry a fost putin potolit, acum ca au aflat ca handsetul nu este perfect.

Suntem curiosi cate luni mai avem de asteptat pana ce si modelul cu touchscreen al celor de la RIM va beneficia de un preview. In vreme ce BlackBerry Bold se dovedeste a fi un hit, publicul deja asteapta cu infrigurare sliderul promis de RIM, dar si smartphone-ul BlackBerry Thunder, sau 9500. Un lucru ramane cert: la finalul anului nu vom putea spune ca iPhone 3G este 100% inovatia anului, in ce priveste lansarile de telefoane mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×