Romanii precomanda iPhone 3G fara sa stie pretul incepand de ieri

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.788 ori
<b>Romanii precomanda iPhone 3G fara sa stie pretul incepand de ieri</b>De fiecare data cand noul iPhone este lansat intr-o tara vedem o "nebunie" a publicului care abia asteapta sa puna mana pe handset. Nebunia romanului a debutat ieri, cand Orange Romania a pus la dispozitie pentru precomanda noul iPhone 3G, fiind comandate...

De fiecare data cand noul iPhone este lansat intr-o tara vedem o "nebunie" a publicului care abia asteapta sa puna mana pe handset. Nebunia romanului a debutat ieri, cand Orange Romania a pus la dispozitie pentru precomanda noul iPhone 3G, fiind comandate nu mai putin de 1250 de unitati. Si asta in conditiile in care pretul terminalului nu a fost anuntat inca.

Statistic, suma de unitati comandate inseamna ca Orange a primit 3 precomenzi pe minut ieri, iar numarul de 1250 de comenzi s-a inregistrat in doar 6 ore de la activarea optiunii. Formularul pentru precomanda si-a facut aparitia pe site-ul Orange Romania joi, la ora 10, conform DailyBusiness.ro si este interesant de observat ca utilizatorilor inscrisi pe liste nici macar nu le-a pasat de pretul handsetului. In tara noastra, telefonul va fi comercializat in variante de 8, dar si de 16 GB.

Dupa cum va informam intr-un articol anterior lansarea "in carne si oase" a noului iPhone va avea loc in Romania in data de 22 august, simultan, la ora 00:00 in 6 orase mari din tara, inclusiv Capitala. Retineti faptul ca optiunea de precomanda este inca disponibila pe site-ul Orange Romania, astfel ca ar trebui sa va grabiti pana nu se epuizeaza stocul, dupa cum s-a intamplat in restul tarilor care beneficiaza deja de iPhone 3G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×