Romanii precomanda iPhone 3G fara sa stie pretul incepand de ieri

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.690 ori
<b>Romanii precomanda iPhone 3G fara sa stie pretul incepand de ieri</b>De fiecare data cand noul iPhone este lansat intr-o tara vedem o "nebunie" a publicului care abia asteapta sa puna mana pe handset. Nebunia romanului a debutat ieri, cand Orange Romania a pus la dispozitie pentru precomanda noul iPhone 3G, fiind comandate...

De fiecare data cand noul iPhone este lansat intr-o tara vedem o "nebunie" a publicului care abia asteapta sa puna mana pe handset. Nebunia romanului a debutat ieri, cand Orange Romania a pus la dispozitie pentru precomanda noul iPhone 3G, fiind comandate nu mai putin de 1250 de unitati. Si asta in conditiile in care pretul terminalului nu a fost anuntat inca.

Statistic, suma de unitati comandate inseamna ca Orange a primit 3 precomenzi pe minut ieri, iar numarul de 1250 de comenzi s-a inregistrat in doar 6 ore de la activarea optiunii. Formularul pentru precomanda si-a facut aparitia pe site-ul Orange Romania joi, la ora 10, conform DailyBusiness.ro si este interesant de observat ca utilizatorilor inscrisi pe liste nici macar nu le-a pasat de pretul handsetului. In tara noastra, telefonul va fi comercializat in variante de 8, dar si de 16 GB.

Dupa cum va informam intr-un articol anterior lansarea "in carne si oase" a noului iPhone va avea loc in Romania in data de 22 august, simultan, la ora 00:00 in 6 orase mari din tara, inclusiv Capitala. Retineti faptul ca optiunea de precomanda este inca disponibila pe site-ul Orange Romania, astfel ca ar trebui sa va grabiti pana nu se epuizeaza stocul, dupa cum s-a intamplat in restul tarilor care beneficiaza deja de iPhone 3G.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×