BlackBerry Bold se crapa ca Apple iPhone?

2.255 ori

Dupa ce aflam ca noul iPhone 3G poate crapa la propriu, din cauza unor defecte ale carcasei, iata ca si BlackBerry Bold are problemele sale, chiar daca sta in mana unor staruri ca Lindsay Lohan. Se pare ca acest terminal va suferi crapaturi destul de...

Dupa ce aflam ca noul iPhone 3G poate crapa la propriu, din cauza unor defecte ale carcasei, iata ca si BlackBerry Bold are problemele sale, chiar daca sta in mana unor staruri ca Lindsay Lohan.

BlackBerry Bold cu carcasa sparta

Se pare ca acest terminal va suferi crapaturi destul de serioase daca il scapati chiar si de la un metru inaltime pe asfalt. Evident, majoritatea smartphone-urilor ar avea probleme dupa un astfel de contact, dar oare cate s-ar crapa? Ar fi bine ca RIM sa ia lectii de la testele la care este supus modelul BlackBerry Bold, astfel incat Thunder si KickStart sa nu intampine probleme similare.

Se intampla prea rar ca un smartphone sa fie si performant si rezistent la zgarieturi, socuri si contacte dure cu asfaltul. Totusi, daca noile laptopuri sosesc cu o rezistenta crescuta drept standard si un SSD in loc de HDD, de ce nu ar face la fel si terminalele mobile? Sa fie producatorii de telefoane prea obsedati de look pentru a mai creste rezistenta handseturilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×