Suportul pentru Access Linux Platform amenintat de Android?

995 ori
<b>Suportul pentru Access Linux Platform amenintat de Android?</b>Fara sa starneasca prea multe "pasiuni", handsetul Samsung i800 a fost scos din lista celor de la Orange, operatorul motivand ca s-a renuntat la acest telefon, in favoarea unui terminal Linux mai competitiv. Cei de la Ostatic au vazut aceasta retragere a...

Fara sa starneasca prea multe "pasiuni", handsetul Samsung i800 a fost scos din lista celor de la Orange, operatorul motivand ca s-a renuntat la acest telefon, in favoarea unui terminal Linux mai competitiv.

Cei de la Ostatic au vazut aceasta retragere a telefonului drept un semn al unui nou trend, cel al scaderii suportului pentru Access Linux Platform, pe masura ca majoritatea companiilor care au adoptat platforma se implica in alte initiative. Un analist a afirmat chiar ca, daca brandul Google ar fi asociat cu Symbian, acest lucru ar semnala "moartea" lui Linux Mobile.

Afirmatia este foarte pertinenta, in ciuda faptului ca Fundatia LiMo nu va renunta prea usor la planurile sale, dar chiar si astfel de aspiratii pot sfarsi dezamagitor uneori. Ramane de vazut cum vor reactiona Nokia si Google, dupa ce Tube XpressMusic 5800 si HTC Dream vor exista pe piata, definind noi reguli ale jocului pentru viitoarele OS-uri si platforme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×