BlackBerry Bold versus Nokia E71 versus HP iPAQ 900

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.833 ori
<b>BlackBerry Bold versus Nokia E71 versus HP iPAQ 900</b>BlackBerry Bold, Nokia E71 si HP iPAQ 900 sunt toate smartphone-uri in format candybar care vor fi lansate in aceasta vara/toamna. Care dintre acestea se evidentiaza drept un castigator pe piata aglomerata a terminalelor performante, aflam in randurile...

BlackBerry Bold, Nokia E71 si HP iPAQ 900 sunt toate smartphone-uri in format candybar care vor fi lansate in aceasta vara/toamna. Care dintre acestea se evidentiaza drept un castigator pe piata aglomerata a terminalelor performante, aflam in randurile urmatoare:

Puteti folosi si tabelul de mai sus pentru a va orienta, constatand ce defecte sau avantaje are fiecare handset. Va reamintim ca BlackBerry Bold 9000 este primul smartphone BlackBerry care soseste cu noul OS preinstalat si suporta conectivitate HSDPA, prin serviciile oferite de catre operatorul AT&T. Bold va fi lansat in exclusivitate in SUA prin acest provider, ca si restul telefoanelor produse de catre RIM.

In aceasta vara vom vedea pe piata si primul smartphone din seria Nokia E cu suport HSDPA, de asemenea prin AT&T, E71, in vreme ce HP iPAQ 900 soseste si el in curand, suportand aceleasi servicii ale operatorului american. Astfel, vom putea achizitiona 3 smartphone-uri cu viteze de conectivitate identice si tastaturi QWERTY performante. Pe care sa il alegem?

Din tabelul de mai sus tragem concluzia ca BlackBerry Bold 9000 iese triumfator din aceasta lupta, castigand la toate capitolele mai putin design si GPS. Nokia E71 a fost foarte aproape, dar interfata sa si functia de messaging l-au "tras inapoi". HP iPAQ 900 este cel mai slab dotat dintre aceste smartphone-uri, cu scoruri peste medie dar totusi nu excelente, in special la capitolul design, viata a bateriei, interfata, GPS si functii de mesagerie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×