BlackBerry Dakota, În sfârșit un hit de la RIM cu design QWERTY + Touchscreen

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.934 ori
<b>BlackBerry Dakota, În sfârșit un hit de la RIM cu design QWERTY + Touchscreen</b>Dacă ultimele modele BlackBerry nu au fost prea impresionante și doar tableta PlayBook ne-a mai trezit un oarecare interes în legătură cu RIM, ei bine canadienii au acum planuri mari. Modelul Dakota se pare că îi va scoate din criza de inspirație,...

Dacă ultimele modele BlackBerry nu au fost prea impresionante și doar tableta PlayBook ne-a mai trezit un oarecare interes în legătură cu RIM, ei bine canadienii au acum planuri mari. Modelul Dakota se pare că îi va scoate din criza de inspirație, printr-un design QWERTY + touchscreen care va fi atractiv chiar și pentru fanii iPhone.

Terminalul a fost recent scăpat pe web, după cum o dovedește și imaginea sa de mai sus, dar nu îi putem garanta autenticitatea 100%. Speculațiile afirmă că acest handset vine cu un ecran de 2.8 inch (VGA capacitiv touch) în partea superioară, plus suport quad-band GSM/GPRS/EDGE și tri-band UMTS. Sistemul de operare de pe BlackBerry Dakota va fi BB OS 6.1, iar la capitolul memorie, telefonul primește 768MB RAM și 4GB stocare internă.

Veștile bune continuă și aflăm că RIM și-a dotat noul produs cu un chip NFC și posibilitatea de a funcționa drept hotspot mobil 3G. în ciuda lipsei unei camera frontale, Dakota face în sfârșit un upgrade al camerei din spate, acum cu rezoluție de 5MP și suport pentru captură video HD, stabilizare a imaginii și bliț.

și acum rămâne doar să aflăm dacă acest model este real sau nu...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×