BlackBerry Curve Apollo, printre primele telefoane cu BlackBerry OS 6.1

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.762 ori
<b>BlackBerry Curve Apollo, printre primele telefoane cu BlackBerry OS 6.1</b>Dacă BlackBerry Torch a fost primul telefon cu BlackBerry OS 6.0, analizat de noi aici, ei bine iată că a venit și momentul unui upgrade. Primele modele cu BB OS 6.1 se pare că vor fi Bold Dakota și un nou Curve, pe numele de cod Apollo. &nbsp;...

Dacă BlackBerry Torch a fost primul telefon cu BlackBerry OS 6.0, analizat de noi aici, ei bine iată că a venit și momentul unui upgrade. Primele modele cu BB OS 6.1 se pare că vor fi Bold Dakota și un nou Curve, pe numele de cod Apollo.

Seria BlackBerry Curve a avut un mare succes, astfel că ar fi fost păcat ca ea să se încheie atât de rapid și fără a crește nivelul specificațiilor disponibile până acum. Astfel, Apollo va sosi cu un ecram îmbunătățit, făcând trecerea de la experiența QVGA la cea HVGA, iar terminalul va suporta conectivitate tri-band 3G UMTS, cu viteze de până la 7.2Mbps și quad band GSM/EDGE.

Dotări precum Bluetooth, WiFi, GPS și chiar NFC sunt incluse de asemenea printre informațiile scăpate pe web. Noul BlackBerry Curve va primi și o cameră de 5 megapixeli cu bliț, procesor de 800MHz, plus 512MB RAM și ROM. Grosimea sa va fi de doar 11, iar handsetul sună foarte promițător în acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×