Amazon va face livrările de colete În 30 de minute folosind drone cu elice (Video)

1.441 ori
<b>Amazon va face livrările de colete În 30 de minute folosind drone cu elice (Video)</b>Ieri Amazon avea programat un anunț important și deși ne așteptam să fie vorba despre deja legendarul sau smartphone, aparent era vorba despre un serviciu la care nu ne așteptam. Faimosul retailer are de gând să înlocuiască curierii cu drone....

Ieri Amazon avea programat un anunț important și deși ne așteptam să fie vorba despre deja legendarul sau smartphone, aparent era vorba despre un serviciu la care nu ne așteptam. Faimosul retailer are de gând să înlocuiască curierii cu drone.

Astfel, un mic elicopter branduit Amazon îți va aduce coletul acasă, prin intermediul unui serviciu numit Amazon Prime Air. Intenția acestui retailer este de a scurta timpul de livrare la doar 30 de minute. CEO-ul Amazon, Jeff Bezos afirmă că pe viitor dronele vor fi complet autonome, iar acest program va fi pornit în urmatorii 4-5 ani, deci mai avem de așteptat.

Un elicopter de acest gen poate căra un colet de aproximativ 2 kilograme, acoperind deci 86% din obiectele pe care Amazon le livrează. O dronă poate livra într-o acoperire de 16 km față de un centru Amazon, deci zonele urbane vor fi perfect acoperite. Ne întrebam totuși cum vor reuși aceste mini elicoptere să evite ciocniri cu mașini, dacă zboară prea jos și cu păsări și elicoptere reale dacă zboară prea sus. și cum rămâne cu cei care stau la bloc? Va urca drona până la etajul lor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×