Un brevet Samsung demonstrează modul În care ar putea funcționa TouchWiz pe Galaxy S5

1.713 ori
<b>Un brevet Samsung demonstrează modul În care ar putea funcționa TouchWiz pe Galaxy S5</b>Se pare că interfața TouchWiz va evolua din nou odată cu sosirea lui Galaxy S5, iar nouă versiune s-ar putea adapta la utilizarea cu o singură mână. Ar fi apărut un brevet Samsung pe web, care indică o modalitate originală de utilizare a...

Se pare că interfața TouchWiz va evolua din nou odată cu sosirea lui Galaxy S5, iar nouă versiune s-ar putea adapta la utilizarea cu o singură mână. Ar fi apărut un brevet Samsung pe web, care indică o modalitate originală de utilizare a handsetului.

Se menționează în documentele oficiale o "zonă de comfort", în care degetul mare al utilizatorului poate atinge ecranul și interacționa cu elementele afișate. Vedeți și în imagini întregi serii de iconuri, playere și elemente de interfață adaptate la atingerea cu degetul mare. Se pare că va fi posibil să schimbăm densitatea elementelor afișate pe display, în funcție de preferință și acoperirea pe care o avem cu degetul.

TouchWiz pe Galaxy S5

Astfel se renunța la clasica organizare a iconurilor sub formă de grile și se optează pentru un fel de semicerc și înclinare a rândului de elemente grafice de pe ecran. Din moment ce se vorbește despre ecrane mari și utilizarea cu o singură mână, e posibil să se adeverească zvonurile despre diagonală de 5.2 inch sau 5.3 inch a lui Galaxy S5.

TouchWiz pe Galaxy S5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×