Prototipul lui Nokia Lumia 900 avea un display curbat, descoperit Într-un tur al fabricilor Nokia

1.769 ori
<b>Prototipul lui Nokia Lumia 900 avea un display curbat, descoperit Într-un tur al fabricilor Nokia</b>Cei de la Engadget au avut recent șansa să se plimbe prin fabricile Nokia din Finlanda și au descoperit un prototip interesant de telefon lăsat la vedere. E vorba despre Nokia Lumia 900, într-o variantă ceva mai veche, cu ecran cu sticla curbată....

Cei de la Engadget au avut recent șansa să se plimbe prin fabricile Nokia din Finlanda și au descoperit un prototip interesant de telefon lăsat la vedere. E vorba despre Nokia Lumia 900, într-o variantă ceva mai veche, cu ecran cu sticla curbată.

Aparent acest model ar fi fost lăsat doar în stadiu de prototip deoarece rezistenta ecranului curbat nu îi mulțumea pe cei de la Nokia și terminalul era mai fragil astfel. Interesant e că Nokia Lumia 920 adopta un astfel de ecran ușor curbat, semn că Nokia a găsit o cale să îl facă mai rezistent. Un comentariu pe seama articolului sursa legat de această poveste afirma că Nokia ar fi fost îngrijorată inițial de stabilitatea, greutatea și grosimea unui telefon cu un astfel de ecran, mai ales că Lumia 900 era deja un mic mamut.

Linia diagonalei de 4.3 inch a acestui ecran curbat nu era destul de stabilă aparent, în vreme ce Lumia 920 a adus câteva schimbări de stabilitate, fiind curbată în mod insesizabil și partea din spate a telefonului, pentru un echilibru mai bun al telefonului. Oare vom vedea și alți producători de telefoane adoptând acest design pentru ecran?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×