BlackBerry Motion (Krypton) se dezvăluie într-o randare via @evleaks; posibil să debuteze la MWC 2018

1.529 ori
<b>BlackBerry Motion (Krypton) se dezvăluie într-o randare via @evleaks; posibil să debuteze la MWC 2018</b>Cunoscut până acum sub numele de cod Krypton, iată că acum descoperim și denumirea oficială pe care viitorul terminal BlackBerry o va purta. Acest detaliu este dezvăluit de către @evleaks alături de o randare a produsului și observăm faptul că

Prin septembrie au apărut și primele informații despre viitorul smartphone BlackBerry, terminal cunoscut la acea vreme sub numele de cod "Krypton". Am văzut mai apoi fotografii ale panoului din spate și astăzi avem ocazia să vedem produsul și din față grație unei randări postate de către zvonacul @evleaks. Acesta dezvăluie totodată faptul că handset-ul va fi cunoscut comercial drept BlackBerry Motion.

Vedem un produs destul de standard cu bărbie și frunte generoasă în partea frontală și cu un display clasic 16:9. Sub ecran se află un buton home pe care stă inscripționat logo-ul BlackBerry și care ar putea găzdui un scanner de amprente. La bază se află jack-ul audio 3.5 mm, microfonul pentru convorbiri și portul USB Type-C reversibil.

Observăm butoanele fizice de volum, butonul power/unlock și ceea ce pare a fi un buton shutter pentru camera foto. Acest BlackBerry Motion se aseamănă mult lui BlackBerry KeyOne, fiind o variantă fără tastatură fizică qwerty ce-i drept. Îl așteptăm cu dotări mid-range și probabil cu procesor Qualcomm 6xx la bord.

Data de 25 februarie afișată pe display ar putea sugera că lansarea produsului este pregătită pentru MWC 2018!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×