Apple va aduce noi emoji-uri odată cu trecerea la versiunea iOS 11.1

1.170 ori
<b>Apple va aduce noi emoji-uri odată cu trecerea la versiunea iOS 11.1</b>Cu toate că a debutat oficial în urmă cu aproximativ o lună, iOS 11 se pregătește deja să treacă la versiunea iOS 11.1 cu scopul de a rezolva unele dintre problemele apărute și pentru a aduce câteva noutăți. Una dintre noutăți este oferirea de

Suntem informați astăzi de către Apple cu privire la faptul că odată cu trecerea la versiunea iOS 11.1 vom primi noi emoji-uri. Gigantul din Cupertino va include 59 noi emoji-uri ce fac parte din pachetul Unicode 10 și aflăm că primul set a fost dezvăluit de Ziua Internațională a Emoji-urilor, printre acestea numărându-se următoarele: femeie cu basma, persoană cu barbă, zombie, persoană în poziția lotus sau emoji-uri sandwich și nucă de cocos.

Emoji iOS 11.1

Lista este mult mai lungă de atât și include totodată fețele obligatorii de diversificare a raselor, inimi în diferite culori, dinozauri, dar și emoji-uri asociate pasionaților de alpinism după cum vedeți mai jos. Descoperim că acestea vor fi intergrate chiar de săptămâna viitoare când iOS 11.1 beta debutează oficială.

În altă ordine de idei aflați că iOS 11 se află deja instalat pe 38.5% dintre dispozitivele Apple și asta la doar 2 săptămâni de la debutul comercial. Cum rata de adopție iOS 11 crește, numărul de utilizatorii ce încă rulează iOS 11 pe iPhone a scăzut, ajungându-se la un procent de 54.82% telefoane care încă rulează acest release. Un procent de doar 6.69% rulează versiuni mai vechi de iOS. 

Detalii extra despre iOS 11 aflați și din review-ul nostru pe care l-am realizat de curând aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×