BlackBerry OS 6.1 - ce aduce nou

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.134 ori
<b>BlackBerry OS 6.1 - ce aduce nou</b>Printre "bunătățile" pe care le aduce BlackBerry OS 6.1 se numără atât funcția de realitate augmentată, cât și un nou meniu Home care vă va permite să alegeți ce ferestre să fie la îndemână, pentru a scădea timpul petrecut trecând de la...

Printre "bunătățile" pe care le aduce BlackBerry OS 6.1 se numără atât funcția de realitate augmentată, cât și un nou meniu Home care vă va permite să alegeți ce ferestre să fie la îndemână, pentru a scădea timpul petrecut trecând de la una la alta.

Puteți alege și câte rânduri de iconuri să fie afișate în Meniul Home, iar noul OS de pe modelele BlackBerry va mai include și suport pentru noi aplicații care citesc coduri de bare, plus suport pentru randare 3D OpenGL. Conectivitatea NFC este inclusă la rândul său, ceea ce face handseturile RIM candidate la funcția de portofele digitale.

Meniul Home de pe noua platforma RIM este împărțit în numeroase categorii de aplicații, filtrate după criterii precum Media, Favorite și câteva altele. Există și categorii generate automat, precum cele pentru aplicațiile folosite des sau cele descărcate. Vă reamintim că BlackBerry OS 6.1 este printre ultimele variante ale acestui OS pentru smartphone-urile RIM, în viitor urmând să fie înlocuit cu PlayBook OS aka QNX (sistemul de operare de pe tableta BlackBerry).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×