BlackBerry Passport primește acum și o husă de tip flip cover

1.344 ori
<b>BlackBerry Passport primește acum și o husă de tip flip cover</b>După ce în zilele precedente, BlackBerry Passport își făcea apariția în numeroase fotografii postate chiar de oficiali din cadrul companiei, astăzi, CEO-ul BlackBerry, John Chen ne atrage atenția printr-o serie de imagini ce prezintă o husă de...

După ce în zilele precedente, BlackBerry Passport își făcea apariția în numeroase fotografii postate chiar de oficiali din cadrul companiei, astăzi, CEO-ul BlackBerry, John Chen ne atrage atenția printr-o serie de imagini ce prezintă o husă de tip flip-cover ce va fi disponibilă pentru modelul Passport.

Aflăm că această husă este realizată din piele, și faptul că va sosi în două nuanțe de culoare, și anume negru, respectiv maro. Din punct de vedere al culorilor în care va fi disponibil BlackBerry Passport, se pare că vom putea alege fie varianta neagră, fie varianta albă ce aduce la pachet o carcasă spate realizată dintr-un material ce imită porțelanul.

BlackBerry Passport

Deși aceste huse nu au primit prețuri până în acest moment, zvonurile afirmă că pe viitor am putea vedea și alte nuanțe de culoare, cât și multe alte accesorii pentru acest nou terminal BlackBerry care a reușit să ne capteze atenția prin design-ul său ieșit din comun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×