BlackBerry patenteaza tastaturi bizare...

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.054 ori

In cursa zvonurilor si dezvaluirilor ce preced 3GSM intalnim si o multime de patente, reale sau nu, care ne fac uneori sa ne intrebam de ce doresc producatorii sa schimbe design-uri care deja erau OK? Poza spune totul despre cat de trazniti pot fi unii...

In cursa zvonurilor si dezvaluirilor ce preced 3GSM intalnim si o multime de patente, reale sau nu, care ne fac uneori sa ne intrebam de ce doresc producatorii sa schimbe design-uri care deja erau OK?

Tastaturi ciudate patentate de BlackBerry

Poza spune totul despre cat de trazniti pot fi unii producatori atunci cand sunt in pana de idei. Patentele aparute ieri ne aduc aminte mai degraba de o consola portabila sau de un calculator de buzunar. Tastatura de pe generatia actuala de BlackBerry este perfecta si nu inteleg de ce ar schimba-o producatorii cu un astfel de model. Poate este o abordare prea moderna, dar nu cred ca suntem singurii care privim cu suspiciune aceste patente.

In acest ritm, poate urmatoarea tastatura Blackberry va avea fiecare buton in forma literei pe care o reprezinta. Asta da abordare inedita!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×