Neonode incearca sa se impuna la congresul 3GSM de la Barcelona

1.531 ori
<b>Neonode incearca sa se impuna la congresul 3GSM de la Barcelona</b>Neonode, o companie suedeza care se ocupa cu producerea si dezvoltarea terminalelor mobile, a devenit pionierul telefoanelor touchscreen si banuim ca se va impune in cadrul 3GSM. Apple si alte cateva companii ar avea ceva de invatat de la tanara firma....

Neonode, o companie suedeza care se ocupa cu producerea si dezvoltarea terminalelor mobile, a devenit pionierul telefoanelor touchscreen si banuim ca se va impune in cadrul 3GSM. Apple si alte cateva companii ar avea ceva de invatat de la tanara firma.

Primul telefon fara taste si cu functie de touchscreen a fost prezentat de Neonode la inceputul lui 2004. 3 ani mai tarziu asteptam ca aceasta companie sa stabileasca trendurile in cadrul 3GSM cu o noua linie de modele. Ascensiunea Neonode poate fi observata si in cadrul bursei, deoarece firma va fi listata printre actiunile disponibile la US NASDAQ, dupa fuziunea sa cu SBE Inc., care va asigura un viitor financiar mai sigur firmei suedeze.

Fondata in 2001, Neonode AB produce telefoane bazate pe tehnologii patentate cu un design unic si user-friendly. Recent compania a anuntat fuziunea sa cu SBE Inc., o firma ale carei actiuni se vand destul de bine in cadrul NASDAQ. Dupa aceasta uniune sediul firmei noi va fi la Stockholm, unde se afla acum localizata Neonode.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×