BlackBerry Porsche Design P`9983 ajunge pe Internet din nou, sub formă de specificații și imagini

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 791 ori
<b>BlackBerry Porsche Design P`9983 ajunge pe Internet din nou, sub formă de specificații și imagini</b>Al treilea handset BlackBerry Porsche Design, modelul P&#39;9983 a mai fost subiect de scăpări și iată-l că azi ajunge pe web din nou, sub formă de specificații și imagini. Terminalul va avea o structură din sticlă în zona din spate și o...

Al treilea handset BlackBerry Porsche Design, modelul P'9983 a mai fost subiect de scăpări și iată-l că azi ajunge pe web din nou, sub formă de specificații și imagini. Terminalul va avea o structură din sticlă în zona din spate și o cameră protejată cu sticlă de safir.

Noul venit integrează un display de 3.1 inch, cu rezoluție de 720 x 720 pixeli, plus un procesor dual core de 1.5 GHz și 2 GB RAM. Avem parte și de 64 GB stocare, iar ecranul va fi unul touch în cazul în care aveați nelămuriri. Noul BlackBerry Porsche Design va mai integra și o tastatură QWERTY și o baterie de 2100 mAh, iar pe partea de software va avea BlackBerry 10.3 OS. Senzorii vor include accelerometru, magnetometru, lumina ambientala și proximitate, iar în ce privește conectivitatea va fi inclus și suport LTE printre dotări.

BlackBerry Porsche Design P`9983 ajunge pe Internet din nou, sub formă de specificații și imagini

Camerele handsetului sunt relativ modeste, cu o unitate de 8 MP în spate, cu autofocus și blitz și una frontală de 2 MP. Ambele au parte de stabilizare a imaginii și zoom digital. Cunoscut și sub numele de cod Khan, terminalul va sosi pe negru mat, iar prețul sau va fi în jur de 2000 de dolari, deci destul de prohibitiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×