ZTE pregătește un smartwatch cu apelare telefonică (ZTE GA365)

Autor:  | Publicat în:  ZTE 578 ori
<b>ZTE pregătește un smartwatch cu apelare telefonică (ZTE GA365)</b>După ce Samsung a lansat al său Gear S, smartwatch care include apelare telefonică și conectivitate 3G, iată că și ZTE pregătește un device purtabil similar. Cunoscut deocamdată sub numele de cod ZTE GA365, noul venit are toate șansele să fie...

După ce Samsung a lansat al său Gear S, smartwatch care include apelare telefonică și conectivitate 3G, iată că și ZTE pregătește un device purtabil similar. Cunoscut deocamdată sub numele de cod ZTE GA365, noul venit are toate șansele să fie expus la IFA 2014, dacă e gata la timp.

Acesta este un terminal GSM care a primit aprobarea autorităților chineze care l-au testat încă de pe 20 august. Ceasul ZTE vine cu un procesor single core de 0.36 GHz, un display de 0.96 inch, cu rezoluție de 64 x 128 pixeli și panou OLED și nu integrează vreo cameră. Dotările mai includ și conectivitate GSM în benzile de 1800 și 900 MHz, iar memoria internă este de aproximativ 32 MB, deși cred că sursa noastră se referă mai degrabă la RAM.

Acest model măsoară 18 mm în grosime, cântărește 80 de grame și va sosi pe verde. Inițial el va fi lansat doar pe piața din China, deci ar putea să nu fie un produs internațional. Dacă mă întrebați pe mine, acesta este mai degrabă un ceas low end decât unul smart... Publicul său tinta ar urma să fie reprezentat de copii, conform sursei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×