BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android al companiei canadiene, costă 749 dolari la pre-comandă

905 ori
<b>BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android al companiei canadiene, costă 749 dolari la pre-comandă</b>Fără a organiza un eveniment de presă dedicat, iată că cei de la BlackBerry dezvăluie astăzi prețul de v&acirc;nzare a celui mai nou smartphone din gamă, și anume cel al modelului cu Android denumit Priv. Aflăm că acest slider interesant va fi...

Fără a organiza un eveniment de presă dedicat, iată că cei de la BlackBerry dezvăluie astăzi prețul de vânzare a celui mai nou smartphone din gamă, și anume cel al modelului cu Android denumit Priv. Aflăm că acest slider interesant va fi vândut la un preț de 749 dolari - aproximativ 2.930 lei.

Aparent, livrările pentru acest device se vor efectua din 16 noiembrie, o perioadă în care începe și febra de cumpărături cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La nivel de specificații, BlackBerry Priv ne pune la dispoziție un display Quad HD de 5.4 inch curbat spre margini și protejat de Gorilla Glass 4, și un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808.

Primim 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare + slot microSD de până la 2 TB și un chip grafic Adreno 418. La interior regăsim o baterie de 3410 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă, o cameră foto principală de 18 megapixeli cu OIS și lentile Schneider-Kreuznach, și un senzor de doar 2 megapixeli în partea frontală.

Datorită ecranului de mari dimensiuni, cât și tastaturii full qwerty, greutatea lui BlackBerry Priv nu este deloc mică - 192 grame. Posibil ca odată ajuns în stocul retailerilor din România, prețul acestui prim smartphone BlackBerry cu Android să treacă de pragul de 3.500 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×