Huawei P9 Lite, primele impresii: foarte uşor şi comod, împrumută ecranul de la Huawei P9 (video hands-on)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 5.548 ori
<b>Huawei P9 Lite, primele impresii: foarte uşor şi comod, împrumută ecranul de la Huawei P9 (video hands-on)</b>Azi am asistat la numirea lui Smiley ca ambasador Huawei, iar la acelaşi eveniment a debutat oficial şi Huawei P9 Lite în ţara noastră. Terminalul a fost disponibil într-o cabină specială pentru teste hands-on în cadrul concertului Smiley de la Arene..

Azi am asistat la numirea lui Smiley ca ambasador Huawei, iar la acelaşi eveniment a debutat oficial şi Huawei P9 Lite în ţara noastră. Terminalul a fost disponibil într-o cabină specială pentru teste hands-on în cadrul concertului Smiley de la Arenele Romane, iar noi am fost acolo pentru un test rapid, pe care îl vedeţi mai jos.

Huawei P9 Lite urmează a ajunge în teste la Mobilissimo.ro cât de curând şi prima impresie e că e extrem de uşor. Serios, se simte ca o unitate dummy în mână, deşi are o baterie destul de generoasă la interior. Spatele e fabricat din material plastic, deşi oferă un feeling plăcut la atingere, ca de "fildeş". În față avem teoretic acelaşi ecran Full HD de 5.2 inch de pe Huawei P9, dar în bătaia luminii de apus nu părea să ofere chiar o luminozitate prea ridicată.

Am fost surprins să văd că iconografia interfaţei camerei e diferită de cea de pe P9, dar cantitatea mare de opţiuni e aici. Reţineţi că acest model nu are cameră duală cu tehnologie Leica precum P9, ci o cameră de 13 megapixeli, dar cu opţiuni Pro şi Good Food la pachet, plus multe moduri foto. Interfaţa e EMUI 4.1 aplicată peste Android 6.0 Marshmallow, acelaşi UI ca la Huawei P9.

Ce trebuie să reţineţi? Că telefonul e foarte comod, pare să aibă o interfaţă fluidă şi camera promite, ca si cea selfie. Rămâne să vedem şi ecranul la treabă.

Huawei P9 Lite prețuri în România:

Huawei P9 Lite prezentare video

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×