După o perioadă de 20 ani, Sony va deschide o nouă fabrică destinată producției de terminale mobile

1.193 ori
<b>După o perioadă de 20 ani, Sony va deschide o nouă fabrică destinată producției de terminale mobile</b>Cu toate că de-a lungul acestor 10 luni din 2015 am auzit de nenumărate ori despre posibilitatea ca Sony să v&acirc;ndă secțiunea Mobile din cadrul companiei, se pare că japonezii nu au o astfel de idee &icirc;n plan. Un lucru ce vine să...

Cu toate că de-a lungul acestor 10 luni din 2015 am auzit de nenumărate ori despre posibilitatea ca Sony să vândă secțiunea Mobile din cadrul companiei, se pare că japonezii nu au o astfel de idee în plan. Un lucru ce vine să întărească afirmația, stă planul Sony cu privire la deschiderea unei noi fabrici destinate producției de terminale mobile.

Interesant este faptul că această fabrică ce urmează a fi deschisă în Thailanda, vine la o perioadă de nici mai mult, nici mai puțin de 20 ani de la ultima astfel de linie de producție construită de către Sony.

Potrivit informațiilor din presă, fabrica își va deschide porțile începând de anul viitor, moment în care va începe producția de terminale Xperia. Spre deosebire de fabrica construită în 1995 prin intermediul unui parteneriat, noua clădire va fi deținută în procent de 100% de către Sony, lucru ce va permite companiei luarea unor decizii mult mai rapide.

Ni se dezvăluie totodată și faptul că anual, se așteaptă ca această unitate să producă câteva milioane de smartphone-uri din gama Xperia.

Mulțumim lui Cătălin Popescu pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×