BlackBerry Q5 - smartphone-ul low-cost cu priză la publicul tânăr

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.654 ori
<b>BlackBerry Q5 - smartphone-ul low-cost cu priză la publicul tânăr</b>Din ianuarie 2013 a dispărut RIM și logo-ul BlackBerry dă și numele companiei canadiene. Atunci au fost lansate BlackBerry Q10 cu tastatură qwerty și Z10 / full touch. Ambele cu BlackBerry 10 OS. Primul smartphone se încadrează în segmentul...

Din ianuarie 2013 a dispărut RIM și logo-ul BlackBerry dă și numele companiei canadiene. Atunci au fost lansate BlackBerry Q10 cu tastatură qwerty și Z10 / full touch. Ambele cu BlackBerry 10 OS. Primul smartphone se încadrează în segmentul mid-range, iar al doilea direct în zona de top.

BlackBerry rămânea cu zona low-cost neacoperită și uite că astăzi BlackBerry Q5 merge direct în această nișă. Telefonul rulează BlackBerry 10 OS, dar încorporează și o tastatură qwerty fizică dispusă în mod portret.

BlackBerry Q5 încorporează un display de 3.1 inch cu rezoluție 720x720 pixeli, 328 ppi, procesor Qualcomm Snapdragon dual-core la 1.2 GHz, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, cameră de 5 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2100 mAh.

BlackBerry Q5

Va fi lansat pe anumite piețe din Europa de Est, Orientul Mijlociu, Africa, Asia. Presupun că va fi adus și în România, o piață emergentă în care BlackBerry Q5 cu un preț decent s-ar putea să se bucure de mare priză la public. Interesant este că BlackBerry Q5 are specificații destul de bune. Contează mult și prețul de comercializare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×