BlackBerry Q5 - smartphone-ul low-cost cu priză la publicul tânăr

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.632 ori
<b>BlackBerry Q5 - smartphone-ul low-cost cu priză la publicul tânăr</b>Din ianuarie 2013 a dispărut RIM și logo-ul BlackBerry dă și numele companiei canadiene. Atunci au fost lansate BlackBerry Q10 cu tastatură qwerty și Z10 / full touch. Ambele cu BlackBerry 10 OS. Primul smartphone se încadrează în segmentul...

Din ianuarie 2013 a dispărut RIM și logo-ul BlackBerry dă și numele companiei canadiene. Atunci au fost lansate BlackBerry Q10 cu tastatură qwerty și Z10 / full touch. Ambele cu BlackBerry 10 OS. Primul smartphone se încadrează în segmentul mid-range, iar al doilea direct în zona de top.

BlackBerry rămânea cu zona low-cost neacoperită și uite că astăzi BlackBerry Q5 merge direct în această nișă. Telefonul rulează BlackBerry 10 OS, dar încorporează și o tastatură qwerty fizică dispusă în mod portret.

BlackBerry Q5 încorporează un display de 3.1 inch cu rezoluție 720x720 pixeli, 328 ppi, procesor Qualcomm Snapdragon dual-core la 1.2 GHz, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, cameră de 5 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2100 mAh.

BlackBerry Q5

Va fi lansat pe anumite piețe din Europa de Est, Orientul Mijlociu, Africa, Asia. Presupun că va fi adus și în România, o piață emergentă în care BlackBerry Q5 cu un preț decent s-ar putea să se bucure de mare priză la public. Interesant este că BlackBerry Q5 are specificații destul de bune. Contează mult și prețul de comercializare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×