Samsung Galaxy S III acum cu 1000 lei mai ieftin decât anul trecut, alternativă mai accesibilă pentru doritorii de S4

2.980 ori
<b>Samsung Galaxy S III acum cu 1000 lei mai ieftin decât anul trecut, alternativă mai accesibilă pentru doritorii de S4</b>Cu aproximativ un an în urmă îi realizăm în această perioadă review-ul lui Samsung Galaxy S III, care la acea vreme costa 2.699 lei. Acum, datorită unei promoții evoMAG.ro telefonul a ajuns să coste 1.749 lei, deci cu aproape 1.000 de lei mai...

Cu aproximativ un an în urmă îi realizăm în această perioadă review-ul lui Samsung Galaxy S III, care la acea vreme costa 2.699 lei. Acum, datorită unei promoții evoMAG.ro telefonul a ajuns să coste 1.749 lei, deci cu aproape 1.000 de lei mai puțin decât anul trecut.

în același timp handsetul este cu 1.100 lei mai ieftin decât Samsung Galaxy S4, actualul flagship, care deși e atractiv, are un preț pe măsură și nu toată lumea și-l permite. în schimb Galaxy S III la un asemenea preț, cel menționat mai sus devine un must buy. Țin minte că în urmă cu un an ne declarăm impresionați de funcțiile software ale noului telefon quad core (pe atunci) și de gesturile sale de control.

Viteza sa, rezultatele în benchmark și ecranul fantastic erau și ele lăudate, iar camera mai puțin, dar sunt sigur că după 2-3 actualizări de software s-au rezolvat și problemele. Pentru cei curioși, în review am integrat o galerie foto amplă, realizată la muzeul Antipa, plus numeroase teste, inclusiv o sesiune de gaming cu titlul NOVA 3. și acum, către review-ul lui S4!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×