iPhone 5S / 6 ar veni cu un buton de home din cristal de safir cu senzor pentru amprentă

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.595 ori
<b>iPhone 5S / 6 ar veni cu un buton de home din cristal de safir cu senzor pentru amprentă</b>iPhone 5S/ 6 ar fi pe liniile de producție din China sau cel puțin în ultimele etape înainte de acest pas. Cel puțin acestea sunt zvonurile vehiculate intens pe blogurile și site-urile de specialitate. Furnizori de componente din Taiwan au lăsat...

iPhone 5S/ 6 ar fi pe liniile de producție din China sau cel puțin în ultimele etape înainte de acest pas. Cel puțin acestea sunt zvonurile vehiculate intens pe blogurile și site-urile de specialitate. Furnizori de componente din Taiwan au lăsat să se înțeleagă că următorul iPhone ar veni cu o componentă cel puțin interesantă.

Clasicul buton fizic de Home care se strică cel mai des la telefoanele Apple ar urma să fie înlocuit de un cristal de safir de tip capacitiv cu senzor de amprentă încorporat. Nu-i așa că sună a concept high-tech?

Lentilele de la camera foto de la iPhone 5 sunt făcute din acest material. Astfel ei au dorit să ofere rezistență pentru senzorul de 8 Megapixeli în contextul în care iPhone 5 s-a subțiat destul de mult față de iPhone 4/ 4S. Atenție că nu vorbim de un buton în genul celui fizic de acum de la iPad și iPhone ci unul de tip capacitiv touch.

Mi se pare o soluție interesantă și bine venită. Asta în contextul în care piesa respectivă ajunge a fi una dintre principalele cauze pentru care un iPhone intra în service.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×