BlackBerry stă neașteptat de bine În ultimul trimestru, conform rezultatelor sale financiare

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 987 ori
<b>BlackBerry stă neașteptat de bine În ultimul trimestru, conform rezultatelor sale financiare</b>BlackBerry tocmai a publicat rezultatele financiare pe ultimul trimestru, adică trimestrul fiscal 2 din 2015 (diferit de cel calendaristic, evident). întregul Wall Street a fost surprins de cifrele publicate, mai ales că firma canadiană stă mai bine...

BlackBerry tocmai a publicat rezultatele financiare pe ultimul trimestru, adică trimestrul fiscal 2 din 2015 (diferit de cel calendaristic, evident). întregul Wall Street a fost surprins de cifrele publicate, mai ales că firma canadiană stă mai bine decât se așteptau chiar și experții.

Pierderile nete au fost de 207 milioane de dolari, o îmbunătățire uriașă față de cele de 985 milioane de anul trecut, în aceeași perioadă. Ca urmare acțiunile companiei au crescut cu aproape 8% la aflarea veștii. Veniturile totale ale producătorului de handseturi au fost de 916 milioane de dolari, cu 46% generate din hardware, 46% din servicii și 8% din software și alte venituri.

BlackBerry ar fi livrat 2.1 milioane de noi smartphone-uri în această perioadă. Cu două trimestre în urmă BlackBerry anunța pierderi de 4 miliarde de dolari, deci aș spune că stă chiar bine acum. Restructurările au dus la micșorarea pierderilor și eficientizarea afacerii canadiene. Viitorul arată bine pentru BlackBerry, care ar fi reușit să vândă deja 200.000 de unități ale proaspăt lansatului smartphone Passport.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×