BlackBerry tenteaza publicul larg cu XM Radio Mobile

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.270 ori

Atunci cand Research in Motion a inceput sa vanda primele BlackBerry-uri era clar ca ei tinteau publicul corporate, al oamenilor de afaceri, interesati in special de productivitate si nu atat de mult de functiile de divertisment ale terminalului. Se pare...

Atunci cand Research in Motion a inceput sa vanda primele BlackBerry-uri era clar ca ei tinteau publicul corporate, al oamenilor de afaceri, interesati in special de productivitate si nu atat de mult de functiile de divertisment ale terminalului. Se pare ca acum BlackBerry se apropie de "mainstream", un factor important fiind si lansarea lui XM Radio Mobile.

BlackBerry XM Radio

Prin lansarea modelului Pearl, axat pe multimedia, RIM si-a repozitionat seria BlackBerry, facand-o mai consumer-friendly. Anuntand XM Radio Mobile, terminalele BlackBerry se apropie inca o data de publicul de masa, prin intermediul unui serviciu de radio prin satelit, destinat exclusiv posesorilor de handseturi produse de RIM. Aplicatia si serviciul au fost optimizate pentru terminalele mobile, iar utilizatorii de BlackBerry-uri vor avea acces la 20 canale exclusive XM.

Toate aceste canale vor fi disponibile, fara reclame, o veste extrem de buna pentru melomanii, care urasc sa li se intrerupa playlistul radio. Interfata aplicatiei include icon-uri grafice, astfel ca navigarea de la un canal radio la altul se face extrem de usor.Important de mentionat este si faptul ca XM poate rula in fundal, in vreme ce folositi terminalul, spre exemplu pentru a scrie un mail. XM Radio Mobile va functiona pe terminalele BlackBerry 8800, 8700, Pearl si Curve, costand 7.99 dolari pe luna pentru acces, dar cu o perioada de proba de 24 de ore, in cazul in care doriti sa testati serviciul gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×