Prima imagine cu iPhone 2.0!

3.272 ori
<b>Prima imagine cu iPhone 2.0!</b>Am putea spune ca astazi am vazut pentru prima oara telefonul iPhone 2.0 si ca aceasta zi va ramane in istorie, drept momentul cand gloria Apple s-a triplat si impreuna cu ea si vanzarile viitoare. Engadgetmobile prezinta aceasta imagine in premiera,...

Am putea spune ca astazi am vazut pentru prima oara telefonul iPhone 2.0 si ca aceasta zi va ramane in istorie, drept momentul cand gloria Apple s-a triplat si impreuna cu ea si vanzarile viitoare. Engadgetmobile prezinta aceasta imagine in premiera, despre ea am putea spune multe, in afara de faptul ca este 100% reala.

Cel mai bun indiciu ca de aceasta data avem de-a face cu ceva serios este secretomania celor de la Apple care refuza sa dezvaluie detalii despre terminalele sale pana in ultima clipa, lasand doar o farama de informatii sa se "scurga". Daca imaginea era reala (si eventual arata partea frontala a telefonului) ea ar fi disparut de pe Internet foarte rapid. Cei de la Engadgetmobile sunt convinsi ca avem de-a face cu un iPhone modat fizic sau cu un Photoshop.

Daca ar fi vorba sa consideram telefonul iPhone 2.0 din imaginea de mai sus unul real, am putea spune ca Apple "s-a zgarcit" la capitolul materiale, intreaga parte din spate a handsetului fiind fabricata din plastic, in loc de metal. Acest feature ar concorda cu zvonul conform caruia Apple a integrat numeroase tipuri de antene in terminal (850 MHz/1900 MHz/2100 MHz WCDMA, 802.11n, Bluetooth etc.). Ca ultima observatie, priviti textul de pe spatele acestui telefon si cel de pe spatele unui iPhone normal. Textul este aliniat diferit, ceea ce nu spune mare lucru, dar pentru un incepator poate indica faptul ca handsetul este oarecum real.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×