Telefonul LG Iron Man, o comoara aurita de 18 karate

2.047 ori
<b>Telefonul LG Iron Man, o comoara aurita de 18 karate</b>LG a prezentat astazi telefonul LG Iron Man, o editie limitata a handsetului suflata cu aur de 18 karate. Pretiosul slider a fost modelat dupa celebrul LG Shine si face parte din campania de promovare a noului film cu Robert Downey Junior, Iron Man....

LG a prezentat astazi telefonul LG Iron Man, o editie limitata a handsetului suflata cu aur de 18 karate. Pretiosul slider a fost modelat dupa celebrul LG Shine si face parte din campania de promovare a noului film cu Robert Downey Junior, Iron Man. Vizionati trailerul filmului dand click pe urmatoarea imagine:

Inainte de lansarea oficiala a filmului pe 2 mai 2008, LG va prezenta oficial reclamele si detaliile legate de acest nou model. Un element al planului de marketing LG este si lansarea site-ului http://www.insidethesuit.com, care va oferi consumatorilor continuturi exclusive din film si scene din culise plus video-uri making-of. Fanii care viziteaza site-ul incepand cu data de 15 aprilie 2008 vor avea sansa de a castiga un telefon Iron Man in valoare de 2000 de dolari.

De vreme ce acest telefon va fi folosit strict ca metoda promotionala pentru film, el nu va fi vandut in magazine, iar daca ar fi fost, numarul unitatilor produse ar fi fost scazut, de vreme ce handsetul este destinat unei nise cu portofelul gros. In cazul in care ati vazut trailerul filmului, puteti observa ca alegerea de culori si designul telefonului se potrivesc cu nuantele super-armurii din film, ducand notiunea de produs promotional la un nou nivel.

Clip:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×