BlackBerry Terminator 9900 scapat pe Internet - telefonul Transformers

1.315 ori

Cei de la Slashphone sunt prinsi intre entuziasm si incantarea de a face o poanta atunci cand anunta acest BlackBerry Terminator, telefonul robot. Din pacate ei nu stiu ca noi am mai vazut acest handset si stim ca el este un Motorola. In plus, cui i-ar...

Cei de la Slashphone sunt prinsi intre entuziasm si incantarea de a face o poanta atunci cand anunta acest BlackBerry Terminator, telefonul robot. Din pacate ei nu stiu ca noi am mai vazut acest handset si stim ca el este un Motorola.

BlackBerry Terminator

In plus, cui i-ar trebui un terminal care se transforma in robot si chiar poate trage cu gloante reale. Poate Terminatorului, devenit acum Guverminator de California, sau poate vreunui Autobot de la Paris Motor Show 2008. Nici macar poanta nu este completa, de vreme ce acest robot nu arata deloc ca un Terminator, dar nici ca un Transformer.

BlackBerry Terminator 9900 seamana leit cu rivalul lui Robocop din primele episoade ale seriei, daca va mai amintiti un film atat de vechi. In ce priveste lista sa de specificatii, suntem siguri ca handsetul dispune de orice, de la camera pentru videconvorbiri pana la grenade. Ca sa nu mai vorbim de HSDPA, WiFi si rachete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×