BlackBerry Torch 2 surprins În acțiune Într-un clip hands-on (Video)

1.830 ori
<b>BlackBerry Torch 2 surprins În acțiune Într-un clip hands-on (Video)</b>După ce a apărut pe web într-o fotografie în premieră, BlackBerry Torch 2 a fost surprins în acțiune în clipul pe care îl puteți vedea mai jos. Cei de la TechnoBuffalo sunt în spatele acestei scăpări a noului model, care rulează BlackBerry...

După ce a apărut pe web într-o fotografie în premieră, BlackBerry Torch 2 a fost surprins în acțiune în clipul pe care îl puteți vedea mai jos. Cei de la TechnoBuffalo sunt în spatele acestei scăpări a noului model, care rulează BlackBerry OS 7.

Se pare că smartphone-ul va sosi în luna iulie, dacă totul merge bine și l-am putea vedea debutând împreună cu modele precum BlackBerry Bold 9900/9930 și BlackBerry Volt/Monza/Monaco/Touch. Iată cum arată lista de specificații a lui BlackBerry Torch 2:

  • CPU: 1.2GHz
  • Conectivitate: quad band GSM/GPRS/EDGE, tri-band HSPA 14.4Mbps, WiFi, Bluetooth, NFC
  • Display: 3.2 inchi, 480 x 640 pixeli, touchscreen
  • Memorie: 8GB memorie internă, 768 MB RAM, slot microSD (până la 32GB)
  • Camera: 5MP
  • Baterie: 1300 mAh

Terminalul măsoară 14.6 mm în grosime, ceea ce îl face un smartphone destul de gros pentru standardele actuale. Torch 2 este aproape identic că design față de predecesorul său, dar reprezintă un upgrade semnificativ al specificațiilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×