Windows 8, urmatorul produs important Microsoft, conform lui Steve Ballmer

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.257 ori
<b>Windows 8, urmatorul produs important Microsoft, conform lui Steve Ballmer</b>Vorbitor in cadrul Imagine Cup 2011 din New York, CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer a recunoscut importanta urmatoarei versiuni de Windows. Astfel, platforma care ar putea schimba peisajul segmentului tabletelor este considerata de Ballmer cruciala pentru...

Vorbitor in cadrul Imagine Cup 2011 din New York, CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer a recunoscut importanta urmatoarei versiuni de Windows. Astfel, platforma care ar putea schimba peisajul segmentului tabletelor este considerata de Ballmer cruciala pentru evolutia MS in urmatorii ani.

CEO-ul a vorbit si despre planurile Microsoft cu privire la consola Xbox si la divertismentul pe care il aduce acest gadget in sufrageriile din toata lumea. Aici probabil bossul MS s-a referit la Kinect, sistem de gaming care necesita mai degraba o sufragerie, decat un dormitor de camin spre exemplu.

Nici Bing nu a fost uitat, serviciul fiind catalogat de Ballmer drept "unul dintre lucrurile care ma incata cel mai mult la Microsoft". Discursul adresat studentilor de la Imagine Cup 2011 s-a incheiat inca o data cu mentiuni despre Windows 8, care va avea oportunitati uriase, fie ca utilizatorul este om de afaceri, pasionat de tehnologie sau o persoana fara prea multe cunostiinte.

Ni s-au promis detalii mai multe pentru luna septembrie, atunci cand va avea loc o conferinta Microsoft pentru dezvoltatori.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×