BlackBerry Venice apare într-o nouă randare, cu o interfaţă uşor confuză

1.441 ori
<b>BlackBerry Venice apare într-o nouă randare, cu o interfaţă uşor confuză</b>BlackBerry Venice, celebrul slider cu Android al canadienilor a apărut din nou pe web, de această dată &icirc;ntr-o randare. Am mai văzut terminalul &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni, &icirc;n diferite fotografii ajunse pe web, mai mult sau mai...

BlackBerry Venice, celebrul slider cu Android al canadienilor a apărut din nou pe web, de această dată într-o randare. Am mai văzut terminalul în ultimele săptămâni, în diferite fotografii ajunse pe web, mai mult sau mai puţin clare, dar mai toate scoţând în evidenţă un design atractiv.

De această dată nu se pune accent pe tastatura fizică QWERTY a acestui slider, ci mai degrabă pe cea virtuală, după cum se vede în imagine. Se remarcă aici şi un buton Back solitar, care nu e tipic pentru BB OS, ci mai degrabă pare asociat cu Android. Apare aici o confuzie, pentru ca ne intrebam unde sunt si celelalte butoane virtuale. Pe Reddit a apărut şi un utilizator care afirmă că a avut şansa să se joace cu Venice câteva minute.

El afirmă că nu ştie ce fel de ecran se afla la bord, dar e cel mai probabil vorba de un AMOLED. Venice e puţin mai mare decât BlackBerry Z30, dar e comod la utilizare. În mod interesant, se pare că acest terminal ar afişa notificări pe marginea sa uşor curbată, în stil Galaxy S6 Edge, doar că pe partea stângă şi nu dreapta. Pe acest handset în dreapta ecranului găsim o serie de iconuri, pe portiunea curbata.

Cât despre cameră, ea ar fi doar bună şi atât, nu la nivelul rivalilor. Difuzorul a fost apreciat în experienţa hands on şi bateria a pierdut doar 1% în cele 20 de minute de utilizare. Ar trebui să ne aşteptăm la o lansare peste o lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×