Lenovo lansează mega phabletul de 6.8 inch Phab Plus, cu două sloturi SIM şi acustică Dolby Atmos

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.666 ori
<b>Lenovo lansează mega phabletul de 6.8 inch Phab Plus, cu două sloturi SIM şi acustică Dolby Atmos</b>Lenovo a lansat fără mare tam tam phabletul Phab Plus, pe care &icirc;l puteţi vedea mai jos. El este mai apropiat de o tabletă, dec&acirc;t de un telefon, av&acirc;nd &icirc;n vedere diagonala de 6.8 inch, dar designul e tipic pentru un handset....

Lenovo a lansat fără mare tam tam phabletul Phab Plus, pe care îl puteţi vedea mai jos. El este mai apropiat de o tabletă, decât de un telefon, având în vedere diagonala de 6.8 inch, dar designul e tipic pentru un handset.

Acest model vine cu două sloturi SIM şi conectivitate LTE, iar el va costa 407 dolari în China. Acolo va fi disponibil exclusiv prin cei 3 mari operatori locali. Acest terminal aduce puţin cu un iPhone 6 Plus şi vine cu o rezoluţie Full HD şi o carcasă metalică prelucrata prin procesul CNC. Dotările lui Lenovo Phab Plus includ un procesor octa core 64 bit Snapdragon 615, însoţit de 2 GB RAM şi 32 GB stocare, plus GPU Adreno 405.

Lenovo lansează mega phabletul de 6.8 inch Phab Plus, cu două sloturi SIM şi acustică Dolby Atmos

În spate se afla o cameră principală de 13 MP, cu senzor OmniVision şi blitz dual LED, iar în faţă o cameră selfie de 5 MP. Un aspect interesant aici îl reprezintă sonorizarea Dolby Atmos, iar terminalul aduce şi GPS, WiFi dual band, o baterie de 3500 mAh şi Bluetooth. Remarc şi o grilă generoasă în zona camerei din spate, care ar putea fi asociată cu un difuzor puternic. Phabletul măsoară 7.6 mm în grosime.

Lenovo Phab Plus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×