Lenovo lansează mega phabletul de 6.8 inch Phab Plus, cu două sloturi SIM şi acustică Dolby Atmos

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.640 ori
<b>Lenovo lansează mega phabletul de 6.8 inch Phab Plus, cu două sloturi SIM şi acustică Dolby Atmos</b>Lenovo a lansat fără mare tam tam phabletul Phab Plus, pe care &icirc;l puteţi vedea mai jos. El este mai apropiat de o tabletă, dec&acirc;t de un telefon, av&acirc;nd &icirc;n vedere diagonala de 6.8 inch, dar designul e tipic pentru un handset....

Lenovo a lansat fără mare tam tam phabletul Phab Plus, pe care îl puteţi vedea mai jos. El este mai apropiat de o tabletă, decât de un telefon, având în vedere diagonala de 6.8 inch, dar designul e tipic pentru un handset.

Acest model vine cu două sloturi SIM şi conectivitate LTE, iar el va costa 407 dolari în China. Acolo va fi disponibil exclusiv prin cei 3 mari operatori locali. Acest terminal aduce puţin cu un iPhone 6 Plus şi vine cu o rezoluţie Full HD şi o carcasă metalică prelucrata prin procesul CNC. Dotările lui Lenovo Phab Plus includ un procesor octa core 64 bit Snapdragon 615, însoţit de 2 GB RAM şi 32 GB stocare, plus GPU Adreno 405.

Lenovo lansează mega phabletul de 6.8 inch Phab Plus, cu două sloturi SIM şi acustică Dolby Atmos

În spate se afla o cameră principală de 13 MP, cu senzor OmniVision şi blitz dual LED, iar în faţă o cameră selfie de 5 MP. Un aspect interesant aici îl reprezintă sonorizarea Dolby Atmos, iar terminalul aduce şi GPS, WiFi dual band, o baterie de 3500 mAh şi Bluetooth. Remarc şi o grilă generoasă în zona camerei din spate, care ar putea fi asociată cu un difuzor puternic. Phabletul măsoară 7.6 mm în grosime.

Lenovo Phab Plus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×