BlackBerry Venice, primul smartphone cu Android al canadienilor, primește un clip hands-on detaliat

1.882 ori
<b>BlackBerry Venice, primul smartphone cu Android al canadienilor, primește un clip hands-on detaliat</b>Preț de c&acirc;teva luni bune, &icirc;n presă a tot circulat un zvon potrivit căruia canadienii de la BlackBerry ne pregătesc un smartphone cu Android. Ulterior, am și văzut o serie de fotografii cu terminalul &icirc;n cauză intitulat Venice, iar...

Preț de câteva luni bune, în presă a tot circulat un zvon potrivit căruia canadienii de la BlackBerry ne pregătesc un smartphone cu Android. Ulterior, am și văzut o serie de fotografii cu terminalul în cauză intitulat Venice, iar astăzi avem ocazia să îl admirăm mai bine prin intermediul unui clip hands-on detaliat.

Încă din startul acestui video aflăm că telefonul este unul de tip slider ce ascunde o tastatură qwerty sub display-ul Quad HD de 5.4 inch. La fel ca și majoritatea telefoanele cu Android din ultimul timp, se pare că și Venice beneficiază de funcția prin care ecranul se aprinde printr-un dublu tap.

Totodată, tastatura qwerty în cauză va servi pe post de trackpad, funcție pe care o vedeam anterior și pe BlackBerry Passport. Remarcăm faptul că device-ul aduce un port microUSB v2.0 la bază însoțit de un jack audio 3.5 mm, un buton dedicat pentru camera foto, dar și butoane de volum, respectiv power/unlock.

Se așteaptă ca BlackBerry Venice să ofere un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 18 megapixeli cu bliț LED și un slot pentru carduri microSD. Din câte se vehiculează, acest prim smartphone cu Android al celor de la BlackBerry, va fi lansat în luna noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×