Google confirmă evenimentul de pe 29 septembrie; noile device-uri Nexus vor fi anunțate oficial alături de Android 6.0

1.324 ori
<b>Google confirmă evenimentul de pe 29 septembrie; noile device-uri Nexus vor fi anunțate oficial alături de Android 6.0</b>Chiar la &icirc;nceputul acestei luni, aflam prin intermediul unui articol, faptul că cei de la Google ne pregătesc un eveniment pentru data de 29 septembrie, o zi &icirc;n care vom vedea at&acirc;t noile smartphone-uri Nexus, dar și versiunea finală...

Chiar la începutul acestei luni, aflam prin intermediul unui articol, faptul că cei de la Google ne pregătesc un eveniment pentru data de 29 septembrie, o zi în care vom vedea atât noile smartphone-uri Nexus, dar și versiunea finală Android 6.0 Marshmallow. Astăzi, iată că evenimentul în cauză se confirmă.

Numeroși jurnaliști americani tocmai ce au primit invitația în inbox, imagine pe care o puteți vedea mai sus. După cum bine știți, noile smartphone-uri Nexus ce vor fi dezvăluite în ziua de 29 septembrie, sunt produse de către Huawei, respectiv LG. În timp ce chinezii ne vor prezenta o versiune nouă pentru Nexus 6, de la sud-coreeni așteptăm succesorul lui Nexus 5.

Din punct de vedere al specificațiilor, se așteaptă ca Nexus Huawei să ne aducă un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3 sau 4 GB memorie RAM și un port USB Type-C. Pe de altă parte, modelul produs de LG va opta pentru un chip Snapdragon 808, un display Full HD de 5.2 inch și pentru difuzoare stereo frontale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×