BlackBerry Z10 prezentat Într-un clip hands on detaliat (Video)

1.237 ori
<b>BlackBerry Z10 prezentat Într-un clip hands on detaliat (Video)</b>în mai puțin de 2 săptămâni vor fi lansate oficial atât BlackBerry 10 OS, cât și primele două terminale pe care rulează platforma: BlackBerry Z10 și X10. Deja am văzut aceste modele întoarse pe toate părțile, cu accentul pe Z10, care e un...

în mai puțin de 2 săptămâni vor fi lansate oficial atât BlackBerry 10 OS, cât și primele două terminale pe care rulează platforma: BlackBerry Z10 și X10. Deja am văzut aceste modele întoarse pe toate părțile, cu accentul pe Z10, care e un soi de flagship full touch de la RIM. Ei bine astăzi vedem încă un clip hands on cu acest smartphone.

Austriecii de la Telekom-Presse au avut ocazia să pună mâna pe terminal, realizând clipul de 7 minute de mai jos. Avem de-a face cu un telefon cu capac spate înlăturabil, care dezvăluie bateria, iar acest model vine cu un ecran HD de 4.2 inch și procesor dual core ARM Cortex A9 de 1.5 GHz, plus 2 GB RAM. Avem și 16 GB memorie internă, slot microSD și port HDMI. Se pare că telefonul cântărește 125 de grame, deci ar fi cu aproximativ 60 de grame mai ușor decât un Lumia 920, ceea ce e o veste bună.

Vedem și interfața bazată pe swipe în acțiune și de fiecare dată când văd browserul web cu bară de adrese jos mă întreb cum de nu se fac asocieri cu browserul IE din Windows Phone, deși sunt sigur că au existat și alte browsere înainte, care aveau aceasta asezare. Vedem și cum aplicațiile care rulează în timp real sunt prezentate sub formă de ferestre mai mici pe ecran, iar un swipe către dreapta dezvăluie zona de socializare/notificările. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne va rezerva nouă platorma și să testăm acest terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×