Laptableta HP Envy X2 acum pe stoc la Altex, cu Windows 8 la pachet și tastatură detașabilă (video)

Autor:  | Publicat în:  HP 1.802 ori
<b>Laptableta HP Envy X2 acum pe stoc la Altex, cu Windows 8 la pachet și tastatură detașabilă (video)</b>Cu ocazia sosirii lui HP Envy X2 în oferta Altex am inventat un nou cuvânt pentru hibrizii între laptop și tableta: laptableta. Cu permisiunea voastră îl vom folosi și de acum încolo, mai ales că avem și cuvinte ca phablet cu o sorginte...

Cu ocazia sosirii lui HP Envy X2 în oferta Altex am inventat un nou cuvânt pentru hibrizii între laptop și tableta: laptableta. Cu permisiunea voastră îl vom folosi și de acum încolo, mai ales că avem și cuvinte ca phablet cu o sorginte similară. în fine, revenind la produsul care ne interesează hai să aflăm ce ne rezervă acest hibrid cu Windows 8.

Device-ul este bazat pe un procesor dual core Intel Atom la 1.8 GHz (Z2760) și vine cu un ecran IPS cu iluminare LED, diagonală de 11.6 inch și rezoluție de 1366 x 768 pixeli. HP Envy x2 oferă până la 64 GB spațiu de stocare eMMC SSD și vine cu tehnologie Beats Audio, care se face simțită prin difuzoare duale. Laptableta dispune și de o cameră frontală HP TrueVision, cu suport pentru captura HD, plus o cameră de 8 megapixeli în partea din spate, pentru momentul în care detașați partea de tableta.

Pentru a strica suspansul aflați că acest produs costă 3.999 lei și oferă și 2 GB RAM (533 MHz, LPDDR2 SDRAM), grafică Intel și dispune de conectori magnetici care atașează tableta la dockul tastatură. Avem la dispoziție și portui USB 2.0, port HDMI și un jack audio. în ce privește conectivitate, HP Envy x2 oferă Bluetooth, NFC și WiFi. Până acum acest model sună ca un rival pentru ASUS VivoTab Smart testat de noi recent, doar că într-o altă categorie de mărime și cu tastatura inclusă.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×