BlackBerry Z10 unboxing: scoatem din cutie agonia și extazul BlackBerry (Video)

3.156 ori
<b>BlackBerry Z10 unboxing: scoatem din cutie agonia și extazul BlackBerry (Video)</b>Pentru fiecare punct pozitiv al lui BlackBerry Z10 putem găsi și unul negativ, dar înainte să vă prezentăm părerea noastră cu privire la acest device, i-am realizat un unboxing. E drept că scoaterea din cutie a durat mai mult decât speram și...

Pentru fiecare punct pozitiv al lui BlackBerry Z10 putem găsi și unul negativ, dar înainte să vă prezentăm părerea noastră cu privire la acest device, i-am realizat un unboxing. E drept că scoaterea din cutie a durat mai mult decât speram și asta pentru că procesul de setup a fost destul de lung.

BlackBerry Z10 ne-a fost oferit în teste de către PC Commerce, care vinde terminalul la prețul de 2.429 lei. Acest smartphone a fost anunțat în luna ianuarie a acestui an, când a debutat împreună cu nouă platforma BlackBerry 10 OS. Gadgetul a ajuns destul de greu în Europa de Est și aflați că el vine cu slot microSIM și microSD sub capacul bateriei, destul de ușor de înlăturat de altfel.

BlackBerry Z10 scos din cutie

în cutie se află o pereche de căști (care par mai ieftine decât ar trebui), cablul USB, două tipuri de încărcător, o serie de manuale și evident handsetul. BlackBerry Z10 măsoară 9 mm în grosime, cântărește 137.5 grame și vine cu un display de 4.2 inch, cu rezoluție de 768 x 1280 pixeli. El dispune de slot microSD, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, NFC, port HDMI și procesor dual core Qualcomm Snapdragon de 1.5 GHz.

în spate se afla o cameră de 8 megapixeli cu detectare facială și stabilizare a imaginii. Mai multe veți afla în review-ul complet, care vine săptămâna viitoare!

Aflați prețul actualizat, accesând acest link.

BlackBerry Z10 unboxing:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×