BlackPhone, telefonul care garantează securitatea datelor va sosi la pachet cu un procesor Nvidia Tegra 4i

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 870 ori
<b>BlackPhone, telefonul care garantează securitatea datelor va sosi la pachet cu un procesor Nvidia Tegra 4i</b>După ce a fost văzut pentru prima dată în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014 din Barcelona, iată că BlackPhone, proiectul pus la cale de către companiile Silent Circle și Geeksphone, va aduce la pachet un procesor Nvidia Tegra 4i, după...

După ce a fost văzut pentru prima dată în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014 din Barcelona, iată că BlackPhone, proiectul pus la cale de către companiile Silent Circle și Geeksphone, va aduce la pachet un procesor Nvidia Tegra 4i, după cum și oficialii celor două companii au precizat.

Această soluție a fost aleasă ca fiind un modul superior atunci când vine vorba de redarea multimedia și de navigarea pe web. Nvidia Tegra 4i dispune de un GPU 60-core și un CPU quad-core bazat pe arhitectura ARM Cortex-A9 r4. BlackPhone se dorește a fi primul smartphone high-end ce va schimba ideea de securitate, utilizatorul având la îndemână controlul deplin asupra terminalului. Aflăm și faptul că acesta va rula PrivatOS, un sistem de operare customizat bazat pe platforma Android 4.4 KitKat.

BlackPhone, telefonul care garantează securitatea datelor va sosi la pachet cu un procesor Nvidia Tegra 4i

BlackPhone va dispune de un display IPS HD de 4.7 inch, 1 GB RAM, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră foto secundară de 5 megapixeli. La capitolul conectivitate vom avea la dispoziție Wifi, Bluetooth 4.0, intrare microUSB 2.0 și jack audio 3.5 mm.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×