MWC 2014: BlackPhone, telefonul anti hacker vine de la Silent Circle și Geeksphone

Autor:  | Publicat în:  MWC 798 ori
<b>MWC 2014: BlackPhone, telefonul anti hacker vine de la Silent Circle și Geeksphone</b>Pe lângă marile branduri de la MWC, mai întâlnim și câteva companii mici cu aspirații mari, precum Silent Circle și Geeksphone. Aceștia din urmă au devenit populari anul trecut printr-un handset cu Firefox OS, iar acum au un Blackphone care îi...

Pe lângă marile branduri de la MWC, mai întâlnim și câteva companii mici cu aspirații mari, precum Silent Circle și Geeksphone. Aceștia din urmă au devenit populari anul trecut printr-un handset cu Firefox OS, iar acum au un Blackphone care îi va atrage pe cei paranoici cu securitatea.

Silent Circle e o companie ce se ocupă de comunicații criptate, iar Geeksphone e un producător de telefoane din Spania, care recent a lansat și un smartphone dual OS. Noul lor produs se numește Blackphone și este un smartphone independent de operatori, care le permite utilizatorilor să realizeze apeluri și să trimită mesaje în siguranță deplină.

Acest model vine cu o versiune customizată de Android, numită PrivatOS, plină de criptare și funcții de securitate întărite. Spre exemplu există un Security Center care le permite posesorilor să modifice orice permisiune a aplicațiilor Android. Puteți tăia accesul la localizare, agendă, mesagerie sau alte ținte de malware.

Silent Phone oferă convorbiri VoIP criptate cu o aplicație proprie, iar BlackPhone va costa 629 dolari. Dotările sale includ un display IPS de 4.7 inch, un procesor quad core de 2 GHz, 16 GB memorie internă, camera de 8 MP și LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×