O nouă tabletă Nvidia Shield este în pregătiri potrivit unei listări FCC

662 ori
<b>O nouă tabletă Nvidia Shield este în pregătiri potrivit unei listări FCC</b>NVIDIA pregătește o nouă tabletă Android cu funcții axate pe partea de gaming, produs ce ni se prezintă astăzi sub forma unei schițe direct din partea agenției americane FCC. Vedem aici un produs similar lui Shield K1, tabletă ce ne va aduce un display de

Din câte se pare cei de la Nvidia nu au renunțat la segmentul de produse Android axate pe partea de gaming, gamă ce va primi curând un nou membru. Prin intermediul unor listări FCC aflăm despre existența unei noi tablete Nvidia Shield, produs ce nu se diferențiază prea mult față de versiunea actuală.

Vedem și o schiță a viitoarei tablete, model ce va măsura 218.4 mm în lungime, 121.9 mm în lățime și 7.6 mm în grosime. Aceste dimensiuni ne indică faptul că tableta va păstra o diagonală de 8 inch, fiind probabil inclus un panou cu rezouție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Deși nu există alte informații despre specificațiile hardware, știm că acest succesor pentru tableta Nvidia Shield K1 va sosi cu WiFi 802.11 ac, Bluetooth LE și cu o baterie de 5100 mAh. Încărcarea va fi realizată prin intermediul unui port microUSB v2.0, iar sistemul de operare va fi Android 6.0 Marshmallow.

Posibil să vedem tableta lansată la Computex 2016, sau poate chiar în cadrul unui show de gaming din vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×