O nouă tabletă Nvidia Shield este în pregătiri potrivit unei listări FCC

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 574 ori
<b>O nouă tabletă Nvidia Shield este în pregătiri potrivit unei listări FCC</b>NVIDIA pregătește o nouă tabletă Android cu funcții axate pe partea de gaming, produs ce ni se prezintă astăzi sub forma unei schițe direct din partea agenției americane FCC. Vedem aici un produs similar lui Shield K1, tabletă ce ne va aduce un display de

Din câte se pare cei de la Nvidia nu au renunțat la segmentul de produse Android axate pe partea de gaming, gamă ce va primi curând un nou membru. Prin intermediul unor listări FCC aflăm despre existența unei noi tablete Nvidia Shield, produs ce nu se diferențiază prea mult față de versiunea actuală.

Vedem și o schiță a viitoarei tablete, model ce va măsura 218.4 mm în lungime, 121.9 mm în lățime și 7.6 mm în grosime. Aceste dimensiuni ne indică faptul că tableta va păstra o diagonală de 8 inch, fiind probabil inclus un panou cu rezouție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Deși nu există alte informații despre specificațiile hardware, știm că acest succesor pentru tableta Nvidia Shield K1 va sosi cu WiFi 802.11 ac, Bluetooth LE și cu o baterie de 5100 mAh. Încărcarea va fi realizată prin intermediul unui port microUSB v2.0, iar sistemul de operare va fi Android 6.0 Marshmallow.

Posibil să vedem tableta lansată la Computex 2016, sau poate chiar în cadrul unui show de gaming din vară.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×