Blind Type - tastatura virtuala care va permite sa scrieti fara sa o priviti (Video)

1.522 ori
<b>Blind Type - tastatura virtuala care va permite sa scrieti fara sa o priviti (Video)</b>Daca va fascineaza tastatura standard de pe iPhone sau noul sistem de input Swype, aflati ca se poate mai bine de atat... ba chiar mult mai bine. Trebuie doar sa aruncati o privire asupra lui Blind Type, un nou tip de tastatura virtuala, prezentata in...

Daca va fascineaza tastatura standard de pe iPhone sau noul sistem de input Swype, aflati ca se poate mai bine de atat... ba chiar mult mai bine. Trebuie doar sa aruncati o privire asupra lui Blind Type, un nou tip de tastatura virtuala, prezentata in actiune in clipul de mai  jos.

Blind Type permite utilizatorului sau sa scrie pe un touchscreen fara sa se uite deloc la ecran. De remarcat este faptul ca aceasta tastatura virtuala nu este atasata de partea inferioara a ecranului, cum se intampla cu restul tastaturilor de pana acum. Selectia de taste virtuale se va muta in functie de pozitia mainii utilizatorului si isi va schimba unghiul de scriere, sau chiar va disparea complet de pe ecran, daca este cazul.

Astfel, utilizatorul va avea la dispozitie un spatiu mai mare de scris, iar avantajul principal al lui Blind Type este acela ca recunoaste imediat cuvintele, chiar daca ele sunt scrise gresit si le corecteaza instant. De indata ce scrieti ceva gen "rmgkusj", tastatura va afisa variantele posibile si veti selecta rapid "english", cuvantul pe care ati dorit sa il scrieti de fapt.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×