Android 2.1 prezent acum pe mai mult de jumatate din terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Android 1.076 ori
<b>Android 2.1 prezent acum pe mai mult de jumatate din terminalele Android</b>Un grafic tip "placinta" publicat recent pe developer.android.com indica faptul ca Android 2.1 este acum prezent pe mai mult de 50% din terminalele Android. 55% este procentul corect pentru Android 2.1, urmat de versiunea Android 1.6, cu 22.1%. &nbsp;...

Un grafic tip "placinta" publicat recent pe developer.android.com indica faptul ca Android 2.1 este acum prezent pe mai mult de 50% din terminalele Android. 55% este procentul corect pentru Android 2.1, urmat de versiunea Android 1.6, cu 22.1%.

Versiunea 1.5 rezista in continuare pe unele terminale, cu 18.9%, in vreme ce noul Android, Froyo a obtinut doar 3.3% deocamdata. Acest procent mic este cauzat de faptul ca doar Google a oferit acces la acest update pana acum, deci operatorii de telefonie nu si-au facut simtit aportul. Odata cu lansarea terminalelor Motorola Droid X sau a noilor handseturi Samsung Galaxy S, vom vedea telefoane care vin direct cu Android 2.2 si procentul va creste.

Banuim ca pana la finalul anului Android 2.1 si 2.2 vor face rocada, mai ales cand va aparea Gingerbread (Android 3.0), care pana in 2011 ar trebui sa stranga macar un procent de 5%.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×