Blocat la versiunea veche! Sony Xperia Play rămâne la Gingerbread!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.173 ori
<b>Blocat la versiunea veche! Sony Xperia Play rămâne la Gingerbread!</b>După ce Motorola a avut un comentariu cel puțin ciudat afirmând că nu toată lumea are nevoie de Android 4.0 ca update pe terminalele lor, iată că acum vine și Sony cu o veste proastă: Xperia Play nu va primi Android Ice Cream Sandwich. &nbsp;...

După ce Motorola a avut un comentariu cel puțin ciudat afirmând că nu toată lumea are nevoie de Android 4.0 ca update pe terminalele lor, iată că acum vine și Sony cu o veste proastă: Xperia Play nu va primi Android Ice Cream Sandwich.

Sony Mobile a confirmat acest lucru ieri, din cauza faptului că Ice Cream Sandwich are probleme de compatibilitate cu funcțiile de gaming ale telefonului. Aparent Android 4.0 cere prea mult de la hardware-ul telefonului, mult mai mult decât Gingerbread, afirma un oficial Sony. Android ICS este un OS mai pretențios la capitolul cerințe RAM, CPU și lățime de bandă și ar împiedica astfel realizarea unei experiențe ideale de gaming. încă de când s-a lansat Xperia Play am văzut acest telefon ca o dezamăgire, față de PSP Phone-ul pe care îl așteptăm cu toții și iată că la un an de la lansare acest model continua să dezamăgească.

Se simte nevoia unui Xperia Play nou, deși probabil că Sony va mai aștepta, de teamă să nu canibalizeze vânzările lui PS Vita. Sony a ajuns la concluzia că nu va avea Android 4.0 pe Xperia Play după teste interne și feedback de la dezvoltatori, bazat pe ROM-urile testate până acum. Problemele apar atunci când se rulează jocuri cu grafică avansată și telefonul se poate bloca... Decizia Sony afectează atât modelele din SUA de Play, cât și pe cele europene.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×