Huawei poartă discuții pentru achiziția startup-ului HexaTier; firmă ce oferă soluții de securitate

668 ori
<b>Huawei poartă discuții pentru achiziția startup-ului HexaTier; firmă ce oferă soluții de securitate</b>Huawei are planuri mari pentru anul viitor și totodată vrea să își extindă gama de servicii oferite. Acesta pare a fi motivul pentru care producătorul chinez poartă discuții în acest moment pentru achiziția startup-ului HexaTier ce este specializat în

De multe ori achiziția unui start-up se poate dovedi a fi o achiziție înțeleaptă și Huawei nu ezită să își încerce norocul cu asemenea investiții. Aflăm astăzi chiar prin intermediul unui raport al celor de la Reuters faptul că firma chineză a purtat de curând discuții cu oficiali ai companiei HexaTier, totul cu scopul de a o achiziționa.

Aceasta din urmă este un startup specializat în oferirea de soluții de securitate a bazelor de date în cloud. Potrivit surselor din spatele acestei informații, se așteaptă ca cele două părți să bată palma foarte curând. Aflăm totodată și faptul că Huawei va utiliza firma HexaTier pentru setarea unui centru de cercetare și dezvoltare în Israel pentru securizarea bazelor de date stocate în cloud. 

Un alt detaliu ce ne mai este prezentat odată cu această veste, este acela că firma israeliană HexaTier are la ora actuală 40 angajați și faptul că aceasta a reușit colectarea de fonduri de capital de risc în valoare de 14.5 milioane de dolari din partea companiilor JVP, Magma și Rhodium.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×