BLU Products lansează smartphone-urile octa-core BLU Life 8 și BLU Life Vivo IV

1.324 ori
<b>BLU Products lansează smartphone-urile octa-core BLU Life 8 și BLU Life Vivo IV</b>Astăzi, 31 mai, compania americană BLU Products anunță lansarea pe piață a două noi terminale flagship ce vin cu procesoare octa-core MediaTek MT6592 tactate la 1.7 GHz. Cele două noi device-uri poartă numele Life 8, respectiv Life Vivo IV....

Astăzi, 31 mai, compania americană BLU Products anunță lansarea pe piață a două noi terminale flagship ce vin cu procesoare octa-core MediaTek MT6592 tactate la 1.7 GHz. Cele două noi device-uri poartă numele Life 8, respectiv Life Vivo IV. Aflați și faptul că acestea sunt produse rebranduite Gionee.

Primul dintre acestea este BLU Life Vivo IV, terminal cunoscut ca fiind Gionee Elife S5.5 (Allview X2 Soul în România). Acesta dispune de un display Full HD Super AMOLED de 5 inch, un procesor octa-core MediaTek, un GPU Mali 450-MP4, o cameră foto de 13 megapixeli, 2 GB RAM și 16 GB de stocare. BLU Life Vivo IV măsoară doar 5.5 mm în grosime și va ajunge pe piața din US la un preț de 299$.

BLU Products lansează smartphone-urile octa-core BLU Life 8 și BLU Life Vivo IV

BLU Life 8 este un model ce aduce aceleași procesor octa-core de la MediaTek tactat la 1.7 GHz, un display de 5 inch cu rezoluție 1080x720 pixeli, o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED, o cameră secundară de 2 megapixeli, 1 GB RAM, 8 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. Acesta este un terminal de tip dual-sim/dual-active ce va costa 199$.

BLU Life 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×