HTC One (M7) În versiunea aurie de 32 GB beneficiază de o reducere de 10% prin eMAG.ro și costă acum 1.889 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.104 ori
<b>HTC One (M7) În versiunea aurie de 32 GB beneficiază de o reducere de 10% prin eMAG.ro și costă acum 1.889 lei</b>După cum unele tendințe din ultima vreme dictează, producătorii de terminale mobile nu au stat pe gânduri și au scos pe piață terminale în nuanța de culoare aurie. Un astfel de exemplu este și flagship-ul HTC de anul trecut, și anume HTC One...

După cum unele tendințe din ultima vreme dictează, producătorii de terminale mobile nu au stat pe gânduri și au scos pe piață terminale în nuanța de culoare aurie. Un astfel de exemplu este și flagship-ul HTC de anul trecut, și anume HTC One (M7). Acesta a primit de curând o reducere de 10% prin intermediul eMAG.ro, ajungând la un preț de 1.889 lei în varianta cu 32 GB memorie internă.

Deși a fost lansat acum un an, HTC One (M7) continuă să fie un terminal foarte atractiv și dorit de multă lume, atât din punct de vedere al dotărilor tehnice, cât și al design-ului impecabil gândit de către compania taiwaneză. Printre principalele atuuri ale lui One M7 se numără un display Full HD de 4.7 inch, un procesor quad-core tactat la 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră foto de 4 ultrapixeli.

De asemenea, odată cu achiziția acestui terminal veți beneficia și de ultimul update al sistemului de operare Android, și anume KitKat 4.4.1, actualizare ce aduce atât HTC Sense 6.0, cât și modul de economisire al energiei numit Extreme Power Saving.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×